22 Ağustos 2010 Pazar

Yetmez ama hassiktir diyorum


Yahuu en büyük 'radikal'ler, en devrimci sip'ler, en özgürlükçü solcu liberaller...
Size ne dense beyhude artık. Tabii buldunuz keko briyantin vatandaşları, devam edin bakalım.
Radikal'in bugünkü başlığı şu: Hükümetin yeni Dink sınavı
Arkadaşım, bu kadar da kör gözün parmağına da yapmayın artık. Alt tarafı bir evet diyeceksiniz. İnsanları aptal yerine koymak niye? AKP'nin demokratlığına kendiniz kandığınız gibi bizi de bu yola çekme gayeniz nedir, nedendir?
Neymiş efendim? Haberin spotu: Dink davasındaki skandal savunmayı Türkiye'nin çekmesinin hukuki anlamı yok. Çünkü karar oluştu ve mahkûmiyeti çok yüksek. Kaynaklar 'Türkiye temyize gitmeyerek iyi niyetini gösterebilir' diyor.
Hâlâ hangi iyi niyetten bahsettiğinizi bir anlayabilsem var ya... Demokratlığına inandığınız bu hükümet Hrant'ın vurulmasını engellemeyerek kaybetmedi mi gözünüzdeki o niyeti? Cinayet akşamı yapılan açıklamalar sizin için samimiyet göstergesi olabildi mi? İlk önce vurdurun, sonra da üstüne gideceğiz deyin, yer miyiz bunu? Dolmabahçe görüşmelerinde, AİHM savunmalarında görmediniz mi aslında hiçbirinin birbirinden farkı olmadığını? Hrant'ı Nazilerle bir tutanlar şimdi temyize gitmeyip samimi mi olacaklar yani? Masal anlatmayın. Biliyorum, birçoğunuz yediğiniz büyük bokun farkına vardı lakin tükürdüğünü yalama korkusu iyice yalama yapmış sizi.
Bu oyuna gelmeyiz diyenlerin oyu bellidir. Sakın ola evet'çilere karşı hayır dediğimiz anlaşılmaya bu arada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder