4 Nisan 2012 Çarşamba

Hayırlı olsun!

Faytoncu mafyasıyla baş edemeyen belediye, hayvanların koşullarını iyileştirme yerine elektrikli faytonlarla yola devam edeceğini söyledi.

Tamam hayvanlar adına çok olumlu bir karar ama iki ucu da boklu değnek durumu.

Hep dedik; bugün elektrikli fayton, yarın elektrikli araba, öbür gün "ihtiyacı karşılamıyor" diye benzinli mazotlu özel araçlar gelecek. İşte ilk adım, belediye binasına park etmiş yüzde yüz elektrikli taksi dolmuş...

Devamı da gelecek. Ses çıkarılmadıkça, sadece imza toplamakla yetinildikçe daha neler gelecek Adalar'ın başına. Haa şimdiye kadar başımıza gelmiş en kötü şey, muhteşem belediye başkanımızdır gerçi, hakkını yemeyelim.

3 yorum:

  1. Taksinin üzerindeki 100% yazısı da ilginç. Benim bildiğim %100 diye yazılır :)

    YanıtlaSil
  2. Yok o zaten 100'ünüze bakacak 100'ümüz yok anlamında kullanılmış :)
    Olayla ilgili son gelişme, aracı birileri göndermiş ama kim o birileri bilmiyorum. 60 bin TL. istemişler. Belediyeye çok gelmiş, geri göndeecekmiş. Belki de gitmiştir (diye duydum).
    Yani bedava ya da ucuza verseler artık bir taksi dolmuşumuz vardı hem de 100% elektrikli. Neyse ki pahalı geldi, şimdilik yırttık.

    YanıtlaSil
  3. Hayret! Belediye kamu kaynaklarını çarçur etme konusunda çok başarılıdır halbuki :) Komisyonda mı anlaşamadılar acaba?

    YanıtlaSil