13 Ekim 2013 Pazar

Bayram

Bu gece rüyanda Allah'ı görsen ve sana dese ki; çocuğunu benim için kurban et! Sabah uyandığında çocuğunu kurban eder misin? Yani çocuğunu bıçakla keser misin?
Rüyasında Allah'ın ona çocuğunu kesmesi gerektiğini söylediğini gören ve sabah uyandığında da bu duruma ikna olmaya devam edip çocuğunu kesmeye kalkan birinin var olmasına sebep olduğu bir bayrama girmek üzereyiz. Dolayısı ile bol kan, bol sıcaktan buharı tüten et parçaları. İşte bayram.

2 yorum:

  1. Sizin kapasiteniz yetmez Kurban Bayramının maneviyatını anlamaya. Yeyiniz, içiniz, sevişiniz zira bunun için varsınız!

    Soplok İhtav

    YanıtlaSil
  2. Yemek ve içmek senin de yaptığın şeyler. Sevişmeyi de denemeni tavsiye ederim, hoşuna gideceğine eminim. Bu kadar sınırlı bilgi ile kapasite tahmini yapabilmen de bana çok ilginç geldi. Sanırım doğa üstü güçlerin var. Şimdi doğa üstü güçleri olan birine akıl vermek tuhaf olacak ama, hayvanları öldürerek maneviyat tatmini yapmak da çok sağlıklı bir ruh hali gibi gelmiyor bana. Ukalalık gibi algılama ama bence bir doktora görünmende fayda var.

    YanıtlaSil