10 Ekim 2013 Perşembe

İğrençsiniz!

1) İddia edildi. İddia eden kim tabii ki belli değil. Haberciliğin en güzel kısmı valla. Yaz çiz, iddia edildi de geç. Sorsan kaynağı gizlidir.
2) Prezervatifin kullanım amacı üzerinden klasik muhafazakâr cinsel belaltı vuruşu. Dağdakinin sevişmeye hakkı yok mu diyemiyorsunuz çünkü nikâh yoksa yapılan ahlak dışı, her yerde. Tam da "baba dağda ne sikiş varmış duydun mu?" algısı yaratma çabası.
3) Bu haberi sıçan zihniyetin sevinmesi gereken şey, iyi ya işte ne güzel. Prezervatif kullansınlar da üremesinler. Dağdaki 5 bin kişi sizi bu hale düşürdü. 80'li yıllardaki gibi 20 bin kişinin dağda olduğunu düşünsenize.
4) Habere yapılan yorumları buraya almadım. İğrenç ötesi. Bu yorumları yapanların dağdaki Kürt'le komşusu olan Kürt'e bakışı aynı, inanın. Dağdakiyle şehirdekine bakışın farklı olması gerektiği sonucu çıkmasın buradan sakın. Mevcut kafalar der ya hep "Benim Kürtlerle değil, dağdakilerle sorunum var" diye, ha işte koca bir yalan o.
5) Bu vb. haberlerin yapıldığı dönem de ayrı manidar. Bu organların hükümete yakınlığı vs... Hani biz zaten bu "barış süreci" safsatasını yememiştik de bu safsataya inanıp bizi bir kez daha ulusalcılıkla itham eden Kürt dostlarımız oldu. Onlara bir şey diyemiyorum.

Not: Görsel ve haberin spotu haber7.com'dan.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder